U bent afgemeld voor Google Analytics tracking
sluiten
"Wij hebben Perpetuum gevraagd om te helpen bouwen aan zowel de strategie, structuur en de cultuur van Greetz als aan de persoonlijke ontwikkelingvan in eerste instantie het Management Team en het Senior Team. En daarna gevraagd hoe we de individuele medewerkers optimaal kunnen samenwerken en kunnen we nieuwe medewerkers zo snel mogelijk aan haken?"
Greetz
Salesteam

Hoe aangepakt

Ten eerste begonnen bij MT leden en MT team vanuit hun voorbeeldfunctie. Daarbij zowel gewerkt aan hun persoonlijke ontwikkeling als de teamontwikkeling. Wij doen dit terwijl we tegelijkertijd aan inhoudelijk strategische onderwerpen werken. Dit is efficiënt voor de klant en levert zowel voortgang op de persoonlijke ontwikkeling als de organisatieontwikkeling. Bovendien geef je met de aandacht voor de lange termijn ambities van Greetz ook aan waarom het zo belangrijk is je continu te willen verbeteren. Het is een bedrijfsfilosofie en daarmee snijdt het mes aan 2 kanten.

Wat onderscheidt Perpetuum in de aanpak?

Perpetuum is door deze brede rol als organisatiecoach ook een soort ‘geweten van het bedrijf’ geworden. Wij betrekken Perpetuum onder meer bij kwartaal MT sessies, cultuurversterking en individuele ontwikkelingsgesprekken. De brede ervaring van de Perpetuum consultant binnen diverse bedrijven en zijn gevoel voor de interactie tussen mensen is van grote waarde bij het bouwen van een winning team wat mijns inziens de basis is voor een winning company.

Wat heeft het opgeleverd?

Een winning team dat in 15 jaar gegroeid is tot een prijswinnende e-commerce speler. Waarbij iedere medewerker betrokken is en zich bewust is van zijn eigen talenten en die van zichzelf en anderen optimaal inzet tbv het ‘winning team’

Meer weten over dit onderwerp?
Jacco Beentjes kan er meer over vertellen

Klantcases