U bent afgemeld voor Google Analytics tracking
sluiten
Perpetuum Inspiratie Papers
Met onze I-papers willen we graag onze kennis, ervaring en inzichten met je delen om je praktisch en concreet te ondersteunen in het omgaan met verschillende thema’s die spelen en wat die van jou vragen als (team)leider of eindbeslisser. Meld je hier aan, dan sturen we ze naar je toe!
I-paper: Creëer een nieuwe toekomst, de strategische impact van Corona
"If you can not predict the future...invent it your self"....
Deze corona-crisis is één van de grootste uitdagingen van de afgelopen decennia voor bedrijven en organisaties. “Never waste a good crisis” is een veel gehoorde uitspraak en daar is niemand het mee oneens. Maar hoe zet je de schaduwzijde van een crisis om naar kansen? De wereld staat op zijn kop. In deze nog niet eerder vertoonde situatie weten we gewoon even niet meer hoe nu verder en wat ons te doen staat. We hebben een 5 stappen-programma samengesteld dat je samen met je leiderschapsteam van een organisatie kunt doorlopen. De kern van dit programma is dat je over de as van de (strategische) inhoud ook het teamproces oppakt!
I-paper: Leidinggeven op afstand; hoe ondersteun en motiveer je medewerkers en teams in deze virtuele werkelijkheid.
Praktische adviezen die je direct toe kunt passen
In deze coronatijd waar direct, fysiek contact voorlopig niet of beperkt mogelijk is, communiceren we voornamelijk virtueel. Daardoor missen we belangrijke momenten van afstemming en informatie, zowel inhoudelijk als relationeel. Voor jou als (team)leider een pittige uitdaging. We geven je hierbij enkele praktische adviezen waar je direct mee uit de voeten kunt en waarmee je positieve impact kunt maken op het welzijn van je team.
Ja ik wil meer weten
*Verplicht veld