Rutger Wijnholt
Ilse HeesterbeekDaniella Zwaaf
thomas-venckenRob van der Westerlaken
John BastiaanssenFloor van WingerdenMarlou van ParidonJacco Beentjes
Alexander van der HeijdenRonald van WesteringJolanda Holwerda

Daniella Zwaaf

Daniella Zwaaf  is per 2015 toegetreden als partner bij Perpetuum. Na haar studies rechten en economie ging zij aan de slag als management consultant bij PWC. Ze maakte de overstap naar trainer, coach en organisatieontwikkelaar vanuit de diepgewortelde drive de menselijke factor centraal te stellen in het bereiken van de gewenste doelen. Ze ontwikkelde haar persoonlijke, no nonsense visie op verandering en groei.

Daniella: “Het praktijkgericht werken met individuen, teams en organisaties heeft mij geleerd dat er zoveel te bereiken is als mensen echt naar elkaar luisteren.  En zaken daadwerkelijk kunnen en durven benoemen naar elkaar. Het is mijn passie om naast inzichten aan te reiken, ook die zaken bespreekbaar te maken en die tools aan te reiken waardoor een persoon, team of de hele organisatie daadwerkelijk in beweging komt. Alleen dan kan de gewenste verandering duurzaam worden ingezet”.

Daniella werkt samen met u vanuit een rotsvast geloof in de kwaliteiten en het potentieel dat in een ieder schuilt. Ze empowert u en uw team of organisatie om op eigen kracht de verantwoordelijkheid tot verandering over te nemen en zo beoogde resultaten te bereiken.

+31 (0)6 17068338

  • C

  • ​​